Inovativní Kliky EASY LOCK – Revoluce v Zamykání Dveří

Kliky EASY LOCK představují moderní a efektivní řešení pro zamykání interiérových dveří. Tento článek se zaměří na všechny výhody a technické specifikace těchto klik, které jsou nyní k dispozici na eshopu kovani-kliky.cz. Kliky EASY LOCK jsou ideálním řešením pro odborníky v oblasti stavebnictví, architektury a interiérového designu, kteří hledají spolehlivé a esteticky přitažlivé řešení pro své projekty.

Co je EASY LOCK?
EASY LOCK je inovativní patentovaný uzamykací mechanismus, který je integrován přímo do kliky dveří. Tento systém nabízí moderní alternativu k tradičním způsobům zamykání, jako jsou WC sety nebo klasické dózické klíče. Hlavní výhodou tohoto mechanismu je jeho snadná montáž a univerzálnost, která umožňuje instalaci na levostranné i pravostranné dveře bez nutnosti předem určovat směr otevírání.


Výhody Klik EASY LOCK

Jednoduchá Montáž
Jednou z hlavních výhod klik EASY LOCK je jejich jednoduchá montáž. Bez ohledu na to, zda se jedná o levostranné nebo pravostranné dveře, instalace je rychlá a snadná. Tento univerzální design usnadňuje práci a šetří čas, což je klíčové zejména pro profesionály, kteří pracují na větších projektech.


Estetický Design
Kliky EASY LOCK jsou navrženy s důrazem na estetiku. Uzamykací knoflík je umístěn uvnitř rukojeti, což přispívá k čistému a minimalistickému vzhledu kliky. Tento design nenarušuje celkový vzhled dveří a přináší moderní a elegantní řešení pro každou místnost.

easy lock omega titan


Spolehlivost a Bezpečnost
Patentovaný uzamykací mechanismus EASY LOCK je navržen tak, aby poskytoval maximální bezpečnost a spolehlivost. Kliky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které zaručují dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. To z nich činí ideální volbu pro různé typy dveří, včetně těch, které vyžadují vyšší úroveň bezpečnosti.

easy lock omega čudlík


TECHNICKÁ SPECIFIKACE


Rozměry a Materiály
Kliky EASY LOCK jsou dostupné v různých povrchových úpravách, včetně černé, niklu matného a titanu. Rozměry kliky jsou navrženy tak, aby byly kompatibilní s většinou standardních dveří. Délka kliky je 158 mm a rozeta pod klikou měří 52 x 34 x 3 mm. Kovová základna a vratná pružina zajišťují dlouhou životnost a spolehlivý výkon.

easy lock omega


Montážní Sada
Každá sada kliky EASY LOCK obsahuje všechny potřebné komponenty pro montáž, včetně spojovacího materiálu a návodu. Montáž se provádí prošroubováním, což zajišťuje pevné uchycení a stabilitu kliky. Tento způsob montáže je vhodný pro běžnou frekvenci pohybu, což zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivost.

montáž easy lock


OBLAST POUŽITÍ - EASY LOCK


Interiérové Dveře
Kliky EASY LOCK jsou ideální pro interiérové dveře, kde je kladen důraz na estetiku a funkčnost. Díky modernímu designu a snadné montáži jsou tyto kliky perfektní volbou pro ložnice, koupelny a další místnosti v domácnosti.


Komerční Prostory
V komerčních prostorách, jako jsou kanceláře, hotely a restaurace, poskytují kliky EASY LOCK spolehlivé a bezpečné řešení zamykání. Robustní konstrukce a kvalitní materiály zajišťují dlouhou životnost i při vysoké frekvenci používání.


Speciální Použití
Díky své univerzálnosti a odolnosti jsou kliky EASY LOCK vhodné i pro speciální použití, jako jsou únikové cesty a zátěžové prostory. Inovativní uzamykací mechanismus zajišťuje rychlý a snadný únik v případě nouze, což je klíčové pro bezpečnost uživatelů.

Naše modely se systémem EASY LOCK:
Klika OMEGA-S (černá) 
Klika OMEGA-S (nikl)
Klika OMEGA-S (titan)

Klika STRIGA-S (černá)
Klika STRIGA-S (nikl)
Klika STRIGA-S (titan)

Kliky EASY LOCK představují revoluční řešení v oblasti dveřního kování. S jejich jednoduchou montáží, estetickým designem a vysokou úrovní bezpečnosti jsou ideální volbou pro různé typy dveří a aplikací. Navštivte eshop kovani-kliky.cz a objevte širokou nabídku klik EASY LOCK, které přinesou moderní a spolehlivé řešení pro vaše projekty.

Kliky Easy lock jsou ideální řešením pro designové dveře a luxusní dveře!